Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Comença el curs amb dos nous Telecentres a la Part Alta i Campclar

Comença el curs amb dos nous Telecentres a la Part Alta i Campclar

Comença el curs amb dos nous Telecentres a la Part Alta i Campclar

Els nous cursos començaran el proper dilluns 26 de gener i les inscripcions s'obriran el dilluns 12 de gener
07/01/2009
La Xarxa de Telecentres comença les activitats del 2009 amb dos nous centres de formació, un d’ells al Centre Sociocultural de la Part Alta i l’altre a l’Espai Teltres de Campclar. Aquests nous se sumen als existents, situats als centres cívics de Bonavista i Sant Pere i Sant Pau, al Centre Cívic Sant Salvador, a l’Associació de Veïns de Sant Salvador i al Servei Municipal d’Ocupació a la Plaça General Prim i permetran ampliar l’oferta de places i d’activitats.
 
Els nous cursos començaran el proper dilluns 26 de gener i les inscripcions s’obriran el dilluns 12 de gener. En aquest primer trimestre de l’any s’han programat 59 cursos, 15 d’introducció Informàtica i Internet, 20 d’Internet avançat i 24 d’ofimàtica, que sumen un total de 472 places, 8 per curs.
 
El temari dels cursos se centra en assentar les bases per a iniciar-se en l’ús de l’ordinador i aprendre a navegar per la Xarxa. La formació es realitza amb programari lliure (sistema operatiu Linux-Ubuntu, OpenOffice i Mozilla-Firefox) i poden accedir-hi totes les persones majors de 18 anys empadronades a Tarragona. Els cursos són gratuïts i les inscripcions es realitzen als Telecentres de la ciutat.
 
En aquest trimestre s’introdueixen les càpsules, que són seminaris monogràfics de 4 hores de duració centrades en fomentar l’ús i la pràctica d’Internet i mostrar les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, com ara buscar feina per Internet, fer el Currículum, crear un bloc, crear un compte de correu electrònic i triar l’ordinador. Del gener al març es realitzaran prop d’unes 100 càpsules als diferents Telecentres.
 
Més informació: al locals dels telecentres, de dilluns a dijous de 9 a 14h. telecentres@tarragona.cat 
Segells de reconeixement d'administració oberta