Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Comença la primera obra a càrrec del Fons d'Inversió Local

Comença la primera obra a càrrec del Fons d'Inversió Local

Comença la primera obra a càrrec del Fons d'Inversió Local

L'ampliació d'un tram de vorera de l'avinguda Sant Salvador
30/01/2009

L'Ajuntament de Tarragona ha engegat, aquest divendres 30 de gener, la primera obra a càrrec del Fons d'Inversió Local; es tracta de l'ampliació d'un tram de la vorera existent a l'avinguda Sant Salvador, concretament davant del Col·legi. Aquesta actuació respon a una petició de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de Sant Salvador i de l'Associació de veïns Sant Salvador i Sant Ramon. El tram de vorera que s'ampliarà és d'uns 35 metres lineals.

El tinent d'alcalde de Gestió Econòmica i Pressupostària, Pau Pérez, ha manifestat que “ l'obra té un cost de 33.321,19 euros i la previsió es que estigui enllestida en dos mesos”. També ha afirmat que “Tarragona és la primera ciutat de l'Estat en què s'inicia una obra a càrrec del Fons d'Inversió Local”.

Cal recordar, que els 23,8 milions d'euros amb els que compta la nostra ciutat a travès del FIL s'han distribuït en 98 projectes que s'executaran per tota la ciutat. A més, la seva posada en marxa suposarà la creació de 760 llocs de treball.

Segells de reconeixement d'administració oberta