Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Comença la segona edició del "Vola cap a l'èxit", el càsting per renovar el grup de dansa del Club dels Tarraconins

Comença la segona edició del "Vola cap a l'èxit", el càsting per renovar el grup de dansa del Club dels Tarraconins

Comença la segona edició del "Vola cap a l'èxit", el càsting per renovar el grup de dansa del Club dels Tarraconins

La selecció es farà entre 57 nens i nenes d’entre 7 i 17 anys que s’hi han inscrit a través d’Internet
Comença la segona edició del "Vola cap a l'èxit", el càsting per renovar el grup de dansa del Club dels Tarraconins Imatge del grup de dansa Tecla't Magi'c
05/10/2009

 

El Club dels Tarraconins celebra els dies 6 i 7 d’octubre la segona edició del “Vola cap a l’èxit”, el càsting per formar part del grup de dansa del Club: Tecla’t Magi’c. El càsting es farà al gimnàs del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, a partir de les 18 h.
 
Tecla’t Magi’c és el cos de dansa del Club dels Tarraconins i compta en l’actualitat amb un total de 14 ballarines. La formació, que és l’encarregada de ballar les cançons del CD Som els Tarraconins, es va crear l’any passat a partir d’un primer càsting en què van participar una trentena d’aspirants.
 
Amb l’objectiu de continuar obrint el grup a la ciutat i donar de nou l’oportunitat de participar-hi als nens i nenes que vulguin, s’ha organitzat una segona edició del càsting, a partir de la qual el grup es renovarà totalment.
 
Un total de 57 nens i nenes s’hi ha inscrit a través del web i durant els dos dies presentaran les seves coreografies durant els dos dies que durarà el càsting. Cada participant ballarà una peça prèviament preparada d’estil lliure de màxim un minut. Els que siguin seleccionats després d’aquesta primera peça hauran de ballar una peça comuna marcada que se’ls ensenyarà al moment.
 
El jurat valorarà els aspirants segons la seva expressió, tècnica i musicalitat i estarà presidit per Montserrat Carles, professora de dansa clàssica titulada per la Royal Academy Of Dancing de London, exballarina de ball de saló a nivell de competició, presidenta de l’associació pel foment de la dansa de Tarragona, i directora de l’escola Estudi Dansa Montserrat de Sant Pere i Sant Pau.
 
Recordem que la participació és individual i que els candidats a formar part del grup Tecla’t Magi’c han de tenir entre 7 i 17 anys.
 
Els seleccionats ballaran durant un any al grup de dansa del Club dels Tarraconins, Tecla’t Magi’c i rebran formació dues hores la setmana a càrrec de Marina Alberich, campiona estatal de Hip-hop i ex-cheerleader del Barça.
 
El Club dels Tarraconins és un club infantil de Tarragona que, entre altres coses, promou la creativitat artística dels infants de la ciutat i pretén que els nens i les nenes –i els ciutadans en general– s’impliquin i participin més activament en la vida social i cultural tarragonina.
Segells de reconeixement d'administració oberta