Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Comencen les primeres jornades sobre Centres Cívics

Comencen les primeres jornades sobre Centres Cívics

Comencen les primeres jornades sobre Centres Cívics

Hi ha 143 persones inscrites
11/04/2008

El dissabte dia 12 d'abril i el dia 19 es realitzaran al Centre Cívic municipal de Sant Pere i Sant Pau les Primeres Jornades sobre Centres Cívics, participació i desenvolupament comunitari.

La inauguració que se celebrarà dissabte 12 a les 9 del matí anirà a càrrec de la tinent d'alcalde de Comunicació, Participació i Societat de la Informació, Begoña Floria, i comptarà amb l'assistència de la regidora de l'àrea de Serveis a la Persona, Victòria Pelegrín.

Aquest mateix dia tindrà lloc la primera part de les jornades on es treballaran els aspectes teòrics i conceptuals amb la participació de Marco Marchioni i Antoni Puig, experts dins de l'àmbit del desenvolupament comunitari i dels equipaments de proximitat. També es presentaran els models d'organització i de gestió dels Centres Cívics de les ciutat de Vitòria, Getafe i Girona. En la segona sessió es reflexionarà en grups reduïts a partir dels continguts treballats el primer dia i de l'experiència pròpia sobre els objectius, funcions i estructura dels Centres Cívics.

Els destinataris són els usuaris d'aquests equipaments, membres i dirigents d'associacions i entitats, tècnics municipals, tècnics i professionals del treball comunitari, professionals del treball comunitari, professionals dels Centres Cívics i ciutadania en general. El període d'inscripció de les jornades va finalitzar el passat 7 d'abril, però fins aquell dia s'hi van inscriure 143 persones.

Aquestes jornades estan organitzades per l'àrea de Comunicació, Participació i Societat de la Informació de l'Ajuntament de la ciutat amb la col·laboració d'altres àrees i departaments municipals.

Més informació

Segells de reconeixement d'administració oberta