Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Cursa Solidària Gotes pel Níger

Cursa Solidària Gotes pel Níger

Cursa Solidària Gotes pel Níger

L'acte tindrà lloc el proper diumenge 21 de juny i hi participaran alumnes de diferents centres educatius d'Infantil i Primària
11/06/2009
La Jove Cambra Internacional de Tarragona, conjuntament amb UNICEF organitza la Cursa Solidària que es realitzarà el proper diumenge 21 de juny a la Rambla Nova (zona del balcó del mediterrani).
 
Els protagonistes seran els alumnes dels Centres Educatius d’Infantil i Primària, els quals, amb el seu esforç, hauran d’aconseguir córrer quilòmetres solidaris (simbòlics) amb l’objectiu de recaptar fons, i així poder ajudar als infants d’un dels països amb menys reserves d’aigua del món, el Níger.
 
Prèviament a la cursa, el professorat de cada escola rebrà Unitats Didàctiques basades en el treball en valors sobre la situació de vulnerabilitat dels infants del Níger, per tal de dur-les a terme a l’aula. Buscaran desenvolupar un esperit crític en els alumnes sobre les situacions d’emergència humanitària i sanitària, i així treballar en l’adquisició d’una consciència solidària que els pugui permetre adquirir actituds i afavoreixin l’esforç col·lectiu i la participació activa per a transformar, a través del coneixement, la comprensió i la col·laboració al nostre món.
 
En finalitzar la cursa, cada Centre participant rebrà una memòria econòmica informativa per tal que tota la Comunitat Educativa pugui conèixer en què s’han invertit els seus quilòmetres solidaris recorreguts.
 
La finalitat de la cursa rau en què aquest esdeveniment formi part del gran dia de la solidaritat, un punt de trobada i participació, on serà imprescindible el recolzament i col·laboració dels infants, la Comunitat Educativa, les famílies, esportistes reconeguts i els organismes i entitats locals. Gràcies a la celebració d’aquesta carrera, l’esforç dels participants es convertirà en ajut per a milers de nens.
 
Us animem a participar-hi, per així aconseguir que aquest dia sigui tot un èxit i on el més important no serà arribar el primer, sinó arribar el més lluny possible.
Segells de reconeixement d'administració oberta