Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Des del dilluns 29 de juny ha quedat anul·lada la parada de l'autobús de Monnars, en sentit Tarragona

Des del dilluns 29 de juny ha quedat anul·lada la parada de l'autobús de Monnars, en sentit Tarragona

Des del dilluns 29 de juny ha quedat anul·lada la parada de l'autobús de Monnars, en sentit Tarragona

La parada més propera serà la de Monnars de la línia 97
30/06/2009
Amb motiu de que el dilluns dia 29 de juny el Ministeri de Foment ha tancat l’accés a la N-340 cap a Tarragona des de la rotonda de la Móra per les obres del segon cinturó, l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona informa  als usuaris del servei d’autobús municipal que a partir del dilluns quedarà anul·lada la parada de Solimar en sentit Tarragona;  la parada més propera serà la de Monnars de la línia 97 (La Móra-Pere Martell-Les Gavarres). L’autobús en sentit La Móra no tindrà cap variació i funcionarà de la forma habitual.
 
Tal com ha informat la subdelegació, es tancarà  l’accés a la N-340 cap a Tarragona des de la rotonda de la Móra. L’objectiu és que tots els vehicles circulin ja pel segon cinturó en direcció sud. El tram de la N-340 entre la rotonda de la Móra i la rotonda del Catllar continuarà operatiu en sentit nord mentre que en sentit sud només hi circularan els vehicles que accedeixin des de les sortides existents en el tram.
 
A partir d’ahir per la tarda ja es pot accedir al segon cinturó de Tarragona des de la rotonda de la Móra en direcció València.
 
Els vehicles  procedents de Barcelona que  vulguin dirigir-se a Cala Romana, Boscos, Monnars, o les platges, entre altres, no podran fer-ho per la N-340 des de la rotonda de la Móra i hauran d’anar obligatòriament pel segon cinturó fins la sortida d’enllaç amb la TP-2039 (carretera del Catllar) per incorporar-se a la N-340. 
Segells de reconeixement d'administració oberta