Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Dijous 15 de maig es posa en funcionament la nova línia de bus nocturn

Dijous 15 de maig es posa en funcionament la nova línia de bus nocturn

Dijous 15 de maig es posa en funcionament la nova línia de bus nocturn

La línia 12 neix de Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Plaça imperial Tàrraco i arriba fins a la Part Baixa i la línia 13 arrenca de La Canonja, passa per Ponent i arriba a l'Arrabassada
13/05/2008

Aquest dijous, 15 de maig, es posa en funcionament la línia d’autobús nocturn, que funcionarà les nits de dijous, divendres i dissabte. Aquest cap de setmana, coincidint amb la seva entrada en funcionament, serà gratuït. La resta de díes valdrà el mateix que en horari diürn.

El servei de bus nocturn tindrà dues línies principals: una que anirà des de la Canonja fins a Ponent. Aquest mateix bus farà una parada a la plaça Imperial Tàrraco i des d'allà mateix es desplaçarà a l’Arrabassada. L'altra línia enllaçarà Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau amb la Part Baixa. Aquesta línia, la 12, també pararà a la Plaça Imperial Tàrraco. Funcionarà les nits de dijous, divendres i dissabte en un horari que anirà des de les 22.40h fins a les 6.30h., just abans que es reprengui la línia. La idea des del consistori és garantir al màxim el servei a tots els barris.

Des del Departament de Mobilitat també s'està treballant en la posada en marxa d'un servei nocturn per a persones amb discapacitats físiques o bé amb mobilitat reduïda. El nombre de places del vehicle oscil•la entre quatre i vuit, i faria un recorregut semblant al dels autobusos urbans, però amb la diferència que aquest vehicle adaptat a les necessitats de les persones amb alguna discapacitat, principalment física, respondria de manera immediata a la crida per part del ciutadà i es desplaçaria a qualsevol punt de la ciutat, tant si és al centre com en qualsevol barri. És una iniciativa de l'EMT destinada a fer disminuir el desemparament que havien denunciat algunes persones un cop la freqüència de pas dels autobusos no era tan gran i els tocava esperar-se força estona al carrer .

Per a més informació podeu consultar a: www.infonegocio.com/emt

Segells de reconeixement d'administració oberta