Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Dijous 500 escolars plantaran arbres a la zona del Fortí de la Reina

Dijous 500 escolars plantaran arbres a la zona del Fortí de la Reina

Dijous 500 escolars plantaran arbres a la zona del Fortí de la Reina

La festa començarà a les 10 h i es plantaran 1.200 exemplars, entre pi blanc, ginesta i matolls
03/11/2009

El proper dijous, 5 de novembre,  500 escolars de la nostra ciutat participaran a la plantada d’arbres que es realitzarà a la zona del Fortí del Reina, en una festa que començarà a les 10 h i en la qual es plantaran 1.200 exemplars, entre pi blanc, ginesta i matolls. 

Aquesta activitat educativa i lúdica està promoguda per Los 40 Principales, l’Ajuntament de Tarragona, Tarragona 2017 i la Fundación + Árboles amb la col·laboració de l’entitat Plantemos para el planeta i les Nacions Unides.
 
La participació de l’Ajuntament s’emmarca en les polítiques relacionades amb l’Agenda 21 i en la sensibilització dels escolars en el medi ambient i la sostenibilitat. A més, l’Ajuntament  vol recuperar la celebració del Dia de l’Arbre, que va instituir l’any 1906 el tarragoní Francesc Puig i Valls.
 
L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, la tinent d’alcalde de Medi Ambient, Carme Crespo, i el regidor d’Ensenyament, Joan Sanahujes, assistiran a la plantada a les 10.30 h. Les escoles que hi participaran són: Cèsar August, El Miracle, Pràctiques, Saavedra, La Salle, Campclar, Vidal i Barraquer, Santa Teresa, Bonavista i Mediterrani.
 
Aquesta activitat forma part de la campanya “Plántate, ven y siembra vida” de Los 40 Principales,  que recorre 25 ciutats de l’estat. La festa comptarà amb grups d’animació infantil i un gran tràiler amb una exposició sobre el medi ambient. La mostra explica el procés de reforestació d’un espai, les especies autòctones d’Espanya, el procés de la vida d’un arbre i la tècnica de plantacions.
 
 
 
Tarragona 3 de novembre 2009

 

Segells de reconeixement d'administració oberta