Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Dimecres es farà una prova de sirenes del Plaseqcat

Dimecres es farà una prova de sirenes del Plaseqcat

Dimecres es farà una prova de sirenes del Plaseqcat

28/04/2009
Les sirenes d’alarma dels polígons de Tarragona s’activaran aquest dimecres, 29 d’abril, en un exercici organitzat per la Direcció General de Protecció Civil  amb la col•laboració de l’Ajuntament de Tarragona; així es realitzarà una prova de so de la xarxa d’alarmes adscrites al Pla d’Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya (Plaseqcat).
En l’exercici es posaran en funcionament un total de 58 sirenes de 24 municipis de Catalunya, entre els quals hi ha  Tarragona, Constantí, Perafort, Vila-seca, Salou, El Morell, Els Pallaresos i  La Pobla de Mafumet, entre d’altres.  Les diferents sirenes s’activaran en diverses fases: al Polígon Nord de Tarragona, a les 10 hores,  i al Polígon Sud, a les 10.30 h.  Transcorreguts 10 minuts des de l’activació de cada sirena, es tornaran a activar per fer la senyal de fi d’alerta.
Els objectius de l’exercici són, per una banda comprovar el nivell auditiu i el bon funcionament dels aparells, i d’altra  donar a conèixer i familiaritzar a la població dels sons d’avís.  
La Direcció General de Protecció Civil  realitza periòdicament  aquest tipus de proves en els  municipis que formen part del Plaseqcat.
Segells de reconeixement d'administració oberta