Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Dispositiu de neteja de les platges que no tenen accés per terra

Dispositiu de neteja de les platges que no tenen accés per terra

Dispositiu de neteja de les platges que no tenen accés per terra

La retirada de la brossa es realitza per mar en col·laboració amb la Creu Roja
20/08/2008

Les platges de la ciutat a les que no es pot accedir per terra tenen dissenyat un dispositiu de neteja especial per mar. Concretament, a les platges que no hi ha fàcil accés per a la maquinària, la retirada de la brossa es realitza per mar en col·laboració amb la Creu Roja. Així doncs, a la Cala Fonda un operari diàriament fa la inspecció i neteja a peu de la cala i deixa les bosses amb la brossa a punt per ser recollides en barca. Els equips de la Creu Roja, abans d'iniciar la vigilància de les platges, les recullen i les deixen a la Platja Llarga on l'empresa de neteja les carrega i les llença als contenidors corresponents.

El dispositiu de neteja de platges es posa en marxa cada dia a les 5 de la matinada i realitzen neteja de la sorra amb les màquines, buidat de papereres i neteja de les roques.

Aquestes actuacions estan en funcionament des de fa un mes i mig i, en aquest temps, s'han recollit 400kg de deixalles procedents dels banyistes i usuaris de la Cala i d'altres que venen arrossegades per mar i recauen en aquesta cala.

Segells de reconeixement d'administració oberta