Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El Cicle Carello s'estrena amb la pluja com a eix temàtic

El Cicle Carello s'estrena amb la pluja com a eix temàtic

El Cicle Carello s'estrena amb la pluja com a eix temàtic

És un cicle dedicat a la creació audiovisual i neix de la necessitat d'estendre la vivència participativa de l'art
01/08/2008
Carello és un cicle dedicat a la creació audiovisual que obre un laboratori d’art a l’espai públic i neix de la necessitat d’estendre la vivència participativa de l’art, d’intentar fer cada vegada més petit el distanciament entre artista i espectador.
 
D’aquesta manera, el Cicle coorganitzat entre la Conselleria de Joventut i el col·lectiu Arnolfini, va oferint la realització dels 5 workshops interactius i multidisciplinars on s’experimenta a la manera de work in progress amb diverses disciplines com ara la música, la poesia, la dansa o la videocreació.
 
L’eix temàtic que guia aquest cicle és la pluja: fenomen a través del qual trobar vincles entre les manifestacions artístiques populars tradicionals i els llenguatges creatius de la contemporaneïtat.
 
En la seva primera edició Carello proposa un taller on la obra es vagi creant a mesura que s’experimenta transversalment a la manera de work in progress amb diverses disciplines: música, poesia, dansa, art d’acció i performance vinculats a la videocreació; posant èmfasi en l’edició de vídeo en directe o real time video performance.
Més informació a www.carello.org
Segells de reconeixement d'administració oberta