Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El Club dels Tarraconins ja compta amb 506 socis

El Club dels Tarraconins ja compta amb 506 socis

El Club dels Tarraconins ja compta amb 506 socis

La web ha rebut més de 2000 visites en tres setmanes
30/05/2008
En només tres setmanes el Club dels Tarraconins ja compta amb 506 socis, nens i nenes de la ciutat, però també d’altres municipis de la província. La tinent d’alcalde de Comunicació, Participació i Societat de la Informació, Begoña Floria, valora molt positivament aquesta xifra “ja que des del dia 11 de maig que vam fer la presentació a la Plaça del Rei, no hem parat de rebre socis”.
 
La gira pels Centres Cívics, presentant el projecte i fent sessions de contacontes, “ha tingut un gran èxit de participació amb la incorporació d’uns espais permanents dedicats als Tarraconins i amb la adhesió de molts nens i nenes al club”, com ha apuntat també la consellera.
 
D’altra banda, s’han fet gairebé 2200 visites a la web (www.tarraconins.cat) i s’ha demostrat també l’èxit d’aquesta iniciativa amb la incorporació de la Nineta i l’Ivori, els personatges protagonistes del club, a la campanya “Clar com l’aigua: estalvia!”, a través d’un concurs d’idees per estalviar aigua, en el que hi poden participar tots els nens i nenes que així ho desitgin.
 
Recordem que el concurs ja està en marxa i que les millors idees seran premiades amb dues entrades a Port Aventura,  i que a més tothom s’endurà algun premi amb el sorteig que es farà en finalitzar el concurs. (Per a més informació, consulteu la web).
Segells de reconeixement d'administració oberta