Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El Club dels Tarraconins s'ha agermanat amb el Club Banyetes de Lleida davant d'unes 10.000 persones

El Club dels Tarraconins s'ha agermanat amb el Club Banyetes de Lleida davant d'unes 10.000 persones

El Club dels Tarraconins s'ha agermanat amb el Club Banyetes de Lleida davant d'unes 10.000 persones

L'agermanament va consistir simbòlicament en un intercanvi de samarretes dels dos clubs entre les seves respectives mascotes
15/06/2009
El passat diumenge 14 de juny el Club dels Tarraconins es va agermanar amb el Club Banyetes de Lleida, en el decurs de la festa del club lleidatà, que va tenir lloc al parc de la Mitjana. Unes 10.000 persones van participar en la celebració d’aquest club, que ja té 4 anys de vida i que compta actualment amb més de 7.000 socis.
 
L’agermanament va consistir simbòlicament en un intercanvi de samarretes dels dos clubs entre les seves respectives mascotes: la Nineta, l’Ivori i el caragol Banyetes. A més, els dos alcaldes van lliurar un carnet gegant del Club a cada mascota.
 
Finalment, les ballarines del Club dels Tarraconins, TECLA’t MAGI’c, van ballar la coreografia de la Nineta, l’Ivori i en Wanda, a més d’un ball conjunt amb les ballarines del Banyetes, les Bits, que va servir de cloenda de la festa.
 
L’expedició tarragonina també va comptar amb la presència de la consellera de Comunicació, Participació i Societat de la Informació, Begoña Floria, que va manifestar l’interès d’aquest agermanament, ja que: “permetrà intercanviar experiències i desenvolupar projectes conjunts, sobretot en l’àmbit de la solidaritat i dels continguts audiovisuals”.
 
De la mà de l’alcalde de Tarragona, el Club dels Tarraconins, amb poc més d’un any de vida i 5.732 socis, va convidar els lleidatans a completar l’agermanament amb un acte a Tarragona, durant les festes de Santa Tecla. Josep Fèlix Ballesteros va declarar que “les dues ciutats estan més properes que mai i que, a banda de compartir trets comuns tant històrics com socials, a partir d’ara també compartiran iniciatives com aquesta”.
Segells de reconeixement d'administració oberta