Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El Complex Esportiu Municipal de Sant Salvador estrena noves pistes de pàdel

El Complex Esportiu Municipal de Sant Salvador estrena noves pistes de pàdel

El Complex Esportiu Municipal de Sant Salvador estrena noves pistes de pàdel

L'actuació forma part del pla de millora per posar al dia les instal·lacions esportives de la ciutat
El Complex Esportiu Municipal de Sant Salvador estrena noves pistes de pàdel L'alcalde en l'acte d'inauguració
28/10/2009

 

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i el conseller d’Esports, José Cosano, van inaugurar el passat dimarts les noves pistes de pàdel al Complex Municipal Esportiu de Sant Salvador. Aquesta actuació forma part del pla de millora que ha posat en marxa el Patronat Municipal d’Esports per posar al dia les instal·lacions esportives de la ciutat. Les obres han tingut un cost de de 89.993,53 €.
 
A més de les pistes de pàdel, aquest any s’han enjardinat i s’han millorat els accessos al complex, al centre cívic i a la llar de jubilats, s’han adequat les pistes de tennis i s’ha renovat la terra batuda. L’alcalde ha explicat que “les millores continuaran amb la cobertura de la piscina que permetrà utilitzar-la durant tot l’any i que està previst que l’estiu que ve ja estigui enllestida”. En total, s’hauran invertit prop de 1,8 M € en la millora de les instal·lacions del Complex Esportiu de Sant Salvador.
 
 

Tarragona, 28 d’octubre de 2009

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta