Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El Consell Municipal de Dones de Tarragona comença a treballar aquest cap de setmana

El Consell Municipal de Dones de Tarragona comença a treballar aquest cap de setmana

El Consell Municipal de Dones de Tarragona comença a treballar aquest cap de setmana

A la trobada d'aquest dissabte 21 de novembre hi assistiran més de 30 entitats i organismes de dones de la ciutat.
19/11/2009

 

Aquest dissabte, 21 de novembre, el Consell Municipal de Dones de Tarragona celebra la 1ª Jornada de treball. A la trobada hi assistiran més de 30 entitats i organismes de dones de la ciutat. El Consell Municipal de Dones neix de la necessitat de constituir un òrgan estable i permanent de participació de caràcter sectorial amb la finalitat de fomentar, coordinar i avaluar accions i propostes destinades a impulsar les polítiques d’igualtat de l’Ajuntament de Tarragona i d’aquesta manera, incrementar la presència i participació de les dones en tots els àmbits de la vida social.
 
Els objectius específics del Consell Municipal de Dones es resumeixen en:
·         Assessorar i informar a l’Ajuntament sobre aquells temes que facin referència a l’àmbit específic de les dones i a la seva presència en la societat en l’espai polític, social, econòmic, etc.
·         Vetllar per a la incorporació de la perspectiva de gènere i de la igualtat efectiva d’oportunitats en el desenvolupament de les polítiques municipals.
·         Constituir un espai de debat i anàlisis per a la canalització de les inquietuds i necessitats de les dones.
·         Proposar la realització de debats i campanyes innovadores que facin visibles les idees, la manera de fer i la veu de les dones.
·         Realitzar propostes que millorin els serveis específics d’atenció a les dones i a la xarxa de serveis generals de la població tenint en compte la perspectiva de gènere i igualtat d’oportunitats entre homes i dones
 

La jornada tindrà lloc de les 9:30 a les 14 hores, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona

Segells de reconeixement d'administració oberta