Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El curs escolar s'inicia amb 30.000 alumnes i millores importants en els centres d'ensenyament

El curs escolar s'inicia amb 30.000 alumnes i millores importants en els centres d'ensenyament

El curs escolar s'inicia amb 30.000 alumnes i millores importants en els centres d'ensenyament

Aquest curs s’ha inaugurat la nova llar d’infants Cèsar August amb 94 places i s’ha ampliat el nombre d’aules a sis CEIPs de la ciutat
14/09/2009

La tinent d’alcalde i  portaveu del govern, Begoña Floria, ha informat en roda de premsa que a la reunió de la Junta de Govern Local “ s’ha valorat molt positivament el Pla d’Infraestructures de la Generalitat, el qual inclourà per primera vegada una partida especifica pel desviament ferroviari de la façana marítima de la nostra ciutat”. També ha manifestat que el treball desenvolupat del govern municipal ha donat els seus fruits, que aquest  projecte ja no té marxa enrere i que l’objectiu és que la nostra ciutat mantingui un nivell de connectivitat ferroviària de qualitat.

D’altra banda, el conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes,  ha explicat que el curs escolar s’inicia amb 30.000 alumnes, el que significa un 1,5 per cent més que l’any anterior.
 
Les principals novetats d’aquest curs són les següents: s’ha inaugurat  la nova llar d’infants Cèsar August amb 94 places;  s’ha ampliat el nombre d’aules  a sis CEIPs ( Olga Xirinacs, Ponent, Tarragona, Arrabassada, Miracle i Riuclar);  l’IES  Tarragona 2 ha iniciat  les classes de 1r d’ESO a l’antic edifici de Lletres de la plaça Imperial Tàrraco;  s’han obert noves instal·lacions  pels alumnes de Secundaria de l’IES de Sant Salvador i s’han remodelat les llars d’infants El Ninot  i Bonavista (les obres estaran llestes el proper mes d’octubre). A més,  l’Ajuntament ha ampliat  la Targeta de Transport Escolar als estudiants de 3r d’ESO.
 
Joan Sanahujes ha subratllat que “ el curs 2010-11 la Targeta de Transport Escolar  s’implantarà a 4rt d’ESO, així haurem complert el compromís que vam adquirir d’oferir el transport escolar gratuït”.  El regidor ha destacat  que amb les obres de millores realitzades als diferents centres,   s’han suprimit els mòduls dels instituts: Vidal i Barraquer, Sant Salvador i Martí Franquès; també ha avançat  que  en el proper Plenari, l’Ajuntament acordarà  cedir a la Generalitat els terrenys necessaris per a la construcció de l’ Institut de Tarragona 2. Les obres d’aquest centre i les d’ampliació del CEIP de Riuclar s’iniciaran abans de final d’any.
 
 
Tarragona 14 de setembre 2009
Segells de reconeixement d'administració oberta