Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El curs vinent el Consell Municipal d'Infants treballarà la seguretat al carrer

El curs vinent el Consell Municipal d'Infants treballarà la seguretat al carrer

El curs vinent el Consell Municipal d'Infants treballarà la seguretat al carrer

El Plenari el van formar 20 petits consellers de 5è i 6è de Primària de diferents centres d'ensenyament de la ciutat
11/06/2009
El passat dimecres 10 de juny es va celebrar al  saló de Sessions del Palau Municipal, el primer Plenari  del Consell Municipal d’Infants format per 20 petits consellers de 5è i 6è de Primària dels centres d’ensenyament següents: el Miracle, Pràctiques, Saavedra, Bonavista, Camp Clar, Riu Clar,  i els col·legis: Roig, El  Carme, Sagrat Cor i Sant Pau.
 
A la sessió es van presentar tres propostes de treball per al curs vinent: seguretat al carrer, activitats de lleure al cap de setmana i l’esport a la ciutat. Els representants de cada centre escolar van votar posant un grau d’importància - alta, mitjana i baixa-  a aquests temes, després d’haver-ho discutit amb els seus companys de classe. Realitzada la votació,  la seguretat al carrer va ser la que va obtenir més vots amb una prioritat alta, seguit de l’esport al carrer amb una importància mitjana  i, en tercer lloc, les activitats de lleure al cap de setmana amb baixa. Per tant, el proper curs 2009-10 els centres escolars representats al Consell Municipal d’Infants treballaran aquesta qüestió que inclou entre d’altres aspectes: la vigilància als carrers,  parcs i voltants  de les escoles; la il·luminació als parcs i carrerons de la ciutat; la problemàtica derivada del consum de drogues; la reparació dels danys ocasionats per actituds incíviques i la inseguretat relacionada amb la circulació vial.
 
A continuació es van lliurar els diplomes als alumnes i als tutors de cada centre d’ensenyament com a mostra d’agraïment per la seva col·laboració.
  
El Plenari el va presidir el conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, i la  consellera de Comunicació, Participació i Societat de la Informació, Begoña Floria, i també hi van participar els regidors Antonio Rodríguez i Judit Heras, així com d’altres representants dels diferents grups municipals.
Segells de reconeixement d'administració oberta