Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El grup de dansa del Club dels Tarraconins Tecla't Magi'c convoca un segon càsting pel mes d'octubre

El grup de dansa del Club dels Tarraconins Tecla't Magi'c convoca un segon càsting pel mes d'octubre

El grup de dansa del Club dels Tarraconins Tecla't Magi'c convoca un segon càsting pel mes d'octubre

La inscripció ja està oberta i es pot formalitzar a través del web www.tarraconins.cat
22/07/2009
Després d’un any de rodatge i de l’èxit de la primera edició, el grup de dansa del Club dels Tarraconins Tecla’t Màgi’c convoca pel proper mes d’octubre la segona edició del càsting per escollir els seus membres.
 
El càsting està obert a tots els joves de Tarragona que els agradi la dansa. Els tres únics requisits per participar són: tenir habilitats per ballar ( no es demana experiència prèvia), tenir entre 7 i 17 anys i preparar una peça d’estil lliure de màxim 1 minut que s’haurà de ballar el dia del càsting.
 
Objectiu
Amb el grup Tecla’t Magi’c, el Club pretén
-       Promoure la dansa i la cultura entre la població tarragonina.
-       Ajudar a popularitzar les cançons del Club dels Tarraconins (alguns fragments de les coreografies estan pensats perquè els aprenguin els infants).
-       Donar una imatge jove, professional i fresca al Club dels Tarraconins.
-       Generar material gràfic i audiovisual pel Club (com ara material televisiu, DVD, Karaoke, etc).
 
Els joves seleccionats al càsting passaran a formar part del grup de dansa Tecla’t Magi’c com una oportunitat de formació i projecció en el món de la dansa.
 
On i quan
El càsting tindrà lloc els propers 6 i 7 d’octubre a les 18 h al gimnàs del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.
 
La inscripció ja està oberta i es pot formalitzar a través del web www.tarraconins.cat.
 
Un any ple d’èxits
La valoració que des del Club es fa d’aquest primer any i primera edició de Tecla’t Magi’c és molt positiva. Les joves ballarines han viscut tota una experiència tant a nivell personal com a nivell acadèmic. Per altra banda, s’ha assolit l’objectiu de col·laborar i popularitzar la imatge així com les cançons del Club. I finalment, Tecla’t Magi’c ha creat un vincle molt estret entre el Club i diverses entitats de la ciutat així com departaments de l’Ajuntament que ara desitgen poder comptar amb aquestes joves ballarines dins la programació dels seus actes.
El nom del grup, Tecla’t Magi’c, va ser escollit entre 40 propostes que els socis van fer a través del web. Més de 400 nens i nenes van participar en l’elecció del nom a través de butlletes de votació. Genís Arbós Folch, de 5 anys en va resultar guanyador. Per tant, aquest joc de paraules que fa referència als patrons de la ciutat, pensat per un tarraconí de 5 anys, és el nom que porta el grup de dansa dels Tarraconins.
 
Després del seu naixement el passat mes de juny fruit d’un càsting obert a tots els joves tarragonins amb habilitats pel ball, Tecla’t Magi’c no ha parat de tenir èxit allà on ha anat.
 
La primera convocatòria es va fer a través de totes les escoles, acadèmies i gimnasos de la ciutat. La participació al càsting va ser de 30 ballarines, de les quals, 16 van ser escollides.
 
El cos de dansa, assaja des de llavors setmanalment cada dimarts al gimnàs del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, sota la direcció de la jove ballarina i coreògrafa Marina Alberich, excheerleader del Barça i campiona estatal de hip hop.
 
Des de la seva estrena en públic, dins la Marató de TV3 el passat mes de desembre, Tecla’t Magi’c ha realitzat més d’una dotzena d’actuacions. Des del Parc de Nadal, les actuacions a la mitja part dels partits del CBT i de l’ADT, la festa de primer aniversari del Club el passat mes de maig, la Fira de Seguretat Vial organitzada per la Guàrdia Urbana, altres actuacions dins d’actes organitzats per entitats tarragonines, fins a la última representació, el passat mes de juny a Lleida, dins l’acte d’agermanament del Club Banyetes i el Club dels Tarraconins.
 
Durant aquest mesos, les ballarines han après amb l’ajuda de la coreògrafa Marina Alberich, quatre coreografies d’estils diversos corresponents a cançons del CD Som els Tarraconins: L’Enfila’t al Club, Un altre any plegats, Bona nit i tapa’t i el mix de personatges.
 
Tecla’t Magi’c també ha jugat un paper molt important dins els espais televisius del Club des de la seva arrencada el passat mes d’abril a Canal Català Tarragona.
Les joves ballarines feliciten l’aniversari cada setmana als socis que fan anys amb la seva coreografia Un altre any plegats, dels Cat Rock; i cada vespre, acompanyen a tots els nens de Tarragona a l’hora d’anar a dormir amb Bona nit i tapa’t, del compositor Marc Timón.
Segells de reconeixement d'administració oberta