Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El grup de dansa del Club dels Tarraconins ja té nous ballarins

El grup de dansa del Club dels Tarraconins ja té nous ballarins

El grup de dansa del Club dels Tarraconins ja té nous ballarins

El nou grup Tecla’t Magi’c està format per 22 nois i noies d’entre 7 i 17 anys
13/10/2009

 

El Club dels Tarraconins ha seleccionat els nous ballarins pel grup de dansa Tecla’t Magi’c, després de dos dies de càsting de més d’una cinquantena de candidats i la deliberació del jurat. El grup, que l’any passat estava format per 14 ballarines, comptarà ara amb 22 nois i noies, 6 dels quals repeteixen l’experiència.
 
Es tracta de la segona edició del càsting que ha fet el grup i que ha comptat amb un increment important de participació. L’any passat es van presentar una trentena d’aspirants i enguany s’ha arribat gairebé a la seixantena. A més, el jurat ha fet una especial menció a la qualitat pel què fa al nivell dels candidats.
 
Tecla’t Magi’c té com a objectiu continuar obrint el grup a la ciutat i donar de nou l’oportunitat de participar-hi als nens i nenes a qui els agrada la dansa, les properes edicions.
 
Cada candidat va presentar la seva coreografia, una peça prèviament preparada d’estil lliure de màxim un minut. Els que van ser pre-seleccionats després d’aquesta primera peça van haver de ballar en grup una peça comuna que se’ls va ensenyar al moment.
 
El jurat ha valorat els aspirants segons la seva expressió, tècnica i musicalitat i ha estat presidit per Montserrat Carles, professora de dansa clàssica titulada per la Royal Academy Of Dancing de London, exballarina de ball de saló a nivell de competició, representant de les dues associacions de dansa de les comarques tarragonines: Associació per el foment de la dansa a Tarragona i Associació dels professors de dansa de les comarques de Tarragona, i directora de l’escola Estudi Dansa Montserrat de Sant Pere i Sant Pau.
 
La resta del jurat han estat Lluïsa Fuentes, tècnica de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Amat Callent responsable del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau i Núria Loras, del Club dels Tarraconins.
 
Els seleccionats ballaran durant tot un any al grup de dansa del Club dels Tarraconins, Tecla’t Magi’c, i rebran formació dues hores la setmana a càrrec de Marina Alberich, campiona estatal de Hip-hop i ex-cheerleader del Barça.

13 d'octubre de 2009

Segells de reconeixement d'administració oberta