Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El Ministeri de Foment engega l'Estudi d'integració del ferrocarril

El Ministeri de Foment engega l'Estudi d'integració del ferrocarril

El Ministeri de Foment engega l'Estudi d'integració del ferrocarril

Inici de l'Estudi d'integració del ferrocarril al nucli urbà de Tarragona i l'adequació de la xarxa ferroviària del Camp de Tarragona
11/11/2008
Divendres 7 de novembre s’ha publicat al Butlletí Oficial de l’Estat la licitació, per part del Ministeri de Foment, del contracte de serveis per a la redacció de l’Estudi d’integració del ferrocarril al nucli urbà de Tarragona i l’adequació de la xarxa ferroviària del Camp de Tarragona per aquest projecte.
 
En el butlletí s’especifica que en el termini de dos anys s’haurà d’entregar aquest estudi i que el pressupost base de la licitació és de 1.120.690 €.
 
Això correspon al compromís que va signar el passat 24 d’abril a Madrid, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, amb la ministra de Foment, Magdalena Álvarez i el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal.
 
En aquesta mateixa línia, l’alcalde vol destacar “que estem molt satisfets, ja que això demostra que sabem on anem i que tenim les idees clares, perquè els projectes avancen i ho fan d’una manera ferma i evident com és aquest cas”.
Segells de reconeixement d'administració oberta