Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El nombre de visites a la ciutat s’ha incrementat més d’un 23% respecte a l’any passat

El nombre de visites a la ciutat s’ha incrementat més d’un 23% respecte a l’any passat

El nombre de visites a la ciutat s’ha incrementat més d’un 23% respecte a l’any passat

Per millorar el servei als turistes el Patronat Municipal de Turisme ha instal•lat quatre tòtems d’informació
El nombre de visites a la ciutat s’ha incrementat més d’un 23% respecte a l’any passat Sergi de los Rios, president del Patronat Municipal de Turisme, presentant el tòtems d'informació turística
10/08/2009

La ciutat de Tarragona ha experimentat un gran increment de visitants turístics aquest any 2009 respecte al 2008. Fins al mes de juliol les xifres mostren que les visites d’un dia al municipi han augmentat un 23,79%. A nivell de tota Catalunya, la xifra no supera el 21% d’increment.

Aquestes dades demostren que la ciutat es consolida com una destinació turística rellevant i l’eficiència i l’impacte de la campanya feta a la premsa.

Per tal de millorar el servei que ja s’ofereix als turistes el Patronat Municipal de Turisme ha instal·lat quatre tòtems d’informació, tres a l’estació d’autobusos (un a l’interior i dos a l’exterior) i un a l’estació de trens, majors punts d’arribada dels visitants que arriben a la ciutat. L’objectiu és que els turistes disposin d’un plànol tan bon punt arriben perquè es puguin orientar.

Segells de reconeixement d’administració oberta