Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El Patronat Municipal d'Esports recupera la gestió de la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau

El Patronat Municipal d'Esports recupera la gestió de la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau

El Patronat Municipal d'Esports recupera la gestió de la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau

Amb aquesta incorporació ja són cinc piscines municipals incloses a la xarxa esportiva de Tarragona
01/07/2009
A partir de l’1 de juliol el Patronat Municipal d’Esports recupera la gestió de la piscina de Sant Pere i Sant Pau, un dels objectius que s’havia marcat la conselleria d’Esports, ja que amb aquesta incorporació  les cinc piscines municipals ja estan incloses a la xarxa esportiva de Tarragona: Campclar, el Serrallo-Part Baixa, Bonavista i Sant Salvador. En aquests moments, els gairebé 9.000 socis del Patronat Municipal d’Esports podran utilitzar les cinc instal·lacions municipals amb el carnet únic.
 
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha treballat durant els dos darrers anys en crear una xarxa d'instal·lacions esportives integrades. El complex de Campclar sempre ha estat gestionat directament pel Patronat Municipal d’Esports. A l’octubre del 2007 les piscines de la Part Baixa i Bonavista van ser les primeres en integrar-se de nou en la gestió directe del Patronat. Arrel d’aquestes  dues incorporacions,  l'abril de l’any passat es va crear el carnet únic, amb el que es podia  utilitzar qualsevol de les tres instal·lacions. La resta s'han anat afegint a mesura que els contractes de gestió anaven finalitzant: a l'octubre del 2008 li va tocar el torn a Sant Salvador i ara el dia 1 de juliol, serà  la piscina de Sant Pere i Sant Pau.
 
Sant Pere i Sant Pau es l'última instal·lació de la xarxa esportiva de Tarragona. Els abonats del Patronat Municipal d’Esports ara tenen la possibilitat de gaudir de cinc instal·lacions esportives amb tots els seus serveis amb un únic carnet, facilitant la mobilitat i la gestió particular del temps i la distancia de cada usuari.
La piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau té unes mides de 25x12,5m  i la petita, 10x5m. L’aforament és de 200 persones i estarà oberta al públic de dilluns a divendres de 7 a 21.30 hores; dissabtes, de 9 a 21 i diumenges i festius, de 10 a 14h.
 
El preu del tiquet d’entrada és de 3 euros, però hi ha diferents abonaments trimestrals en les modalitats d’infantil, juvenil, adults, tercera edat  i familiar. El Patronat Municipal d’Esports  ha organitzat cursets de natació i aquagim quinzenals per a diferents edats i amb diferents preus segons el tipus d’abonament.
Segells de reconeixement d'administració oberta