Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El Pla d'Acció per a la gestió de residus a debat

El Pla d'Acció per a la gestió de residus a debat

El Pla d'Acció per a la gestió de residus a debat

La consellera de Medi Ambient i les entitats de la ciutat debaten el Pla d'Acció per a la gestió de residus
27/10/2008
La Consellera de Sostenibilitat, Medi Ambient i Salut, Carme Crespo, ha iniciat una sèrie de reunions amb les entitats i agrupacions de la ciutat per a recollir les seves propostes sobre la gestió de residus del municipi. La primera trobada, que es va realitzar ahir, va ser amb la Federació d’AAVV i es continuaran realitzant durant aquest mes d’octubre i fins a mitjans de novembre a la sala d’actes de l’ajuntament.
 
Les propostes s’emmarcaran en el Pla d’Acció per a la gestió de residus de Tarragona que està duent a terme la conselleria. El Pla servirà per a planificar accions concretes de millora de la gestió i adaptar el sistema al marc legal vigent marcat per l’Agència Catalana de Residus. Un cop presentat i debatut amb les entitats, el document se sotmetrà a l’aprovació del ple municipal. Està previst que a finals d’aquest any quedi aprovat i a partir del 2009 es posin en marxa les primeres accions d’aquest Pla d’Acció.
 
La millora de la gestió de residus permetrà optimitzar els recursos tant tècnics com econòmics, a més d’augmentar el volum de recollida selectiva i adaptar les àrees d’aportació de residus a les necessitats del municipi, entre altres accions.
Segells de reconeixement d'administració oberta