Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El projecte SIG rep una subvenció de 175.000€

El projecte SIG rep una subvenció de 175.000€

El projecte SIG rep una subvenció de 175.000€

El projecte es desenvoluparà en diverses fases, la primera esta prevista que finalitzi a mitjans del 2009
24/11/2008
L’ajuntament de Tarragona ha rebut una subvenció del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç per impulsar el projecte del Sistema d’Informació Geogràfica Municipal (SIG). L’ajut és de 175.000 € i suposa el 50% del cost total. La conselleria de Comunicació, Participació i Societat de la Informació ha sol·licitat l’ajut en el marc del Plan Avanza per al desenvolupament de la Societat de la Informació.
 
El projecte es desenvoluparà en diverses fases, la primera esta prevista que finalitzi a mitjans del 2009 i contempla els següents aspectes:
 
o   Adequar el SIG corporatiu als requisits que marca el Reglament de la llei d’urbanisme
o   Millorar la gestió interna en l’àmbit de la cartografia, vinculada a la gestió urbanística
o   Facilitar al ciutadà l’accés, via telemàtica de tota la informació que necessiti per a realitzar els seus projectes, així com permetre que gran part de les gestions relacionades amb urbanisme puguin fer-se online.
 
Tal i com explica la consellera Begoña Floria: “El projecte, que té un pressupost previst de 350.000 euros, servirà per facilitar les gestions que els tècnics municipals de l'àrea d'Urbanisme fan a diari. Amb aquest nou sistema es milloraran les tasques de planejament i gestió urbanístics interns i es facilitarà la consulta a través d'Internet per part dels ciutadans”.
Segells de reconeixement d'administració oberta