Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El proper dilluns es reobrirà el carrer Colom al trànsit

El proper dilluns es reobrirà el carrer Colom al trànsit

El proper dilluns es reobrirà el carrer Colom al trànsit

Hi haurà una nova zona blava d'aparcament de 40 places
03/02/2009
A partir de dilluns vinent, 9 de febrer, es tornarà a obrir al trànsit de vehicles i autobusos el carrer Colom, fins a iniciar les obres del Mercat Central. Així ho han explicat, en roda de premsa, el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Estratègies de ciutat i president d’Espimsa, Sergi de los Rios i el tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat i president de l’EMT, Carles Castillo.
 
Sergi de los Rios ha apuntat que “no tenia cap sentit que el carrer Colom continués tancat, donat que les obres no engegaran fins a finals d’any o principis del 2010”. Ha dit, a més, que “calia reobrir la zona pel manteniment de la vida comercial en aquests carrers”.
 
El president de l’EMT, per la seva banda, ha explicat que des de l’empresa municipal de transports, “s’ha estat treballant en una campanya informativa a tots els usuaris, que es farà visible a partir de dilluns amb informació a les parades d’autobús de les línies afectades, un cartell informatiu d’anul·lació de les parades que canvien, informadors a peu de parada a partir d’aquest dijous a Ramon i Cajal i Colom; i amb el repartiment, als punts de venda i parades de bus, de flyers informatius”.
 
Castillo també ha destacat que “intentarem que la reobertura afecti el mínim possible el dia a dia dels usuaris; però creiem que era important tornar a la normalitat en aquest carrer”. Finalment Castillo ha apuntat que el carrer Colom tindrà tres vials: un per la parada de BUS; un altre carril central per a la circulació d’autobusos i taxis i finalment un carril a l’esquerra per a la circulació de turismes.
 
Finalment, tots dos regidors, han anunciat que es crearà una nova zona blava d’aparcament, d’unes 40 places, sota les escales del darrera del Mercat (davant del Col·legi Roig).
 
Les línies afectades, són:
 
·         Línies que retornen a c/Colom:  L-3, L-6, L-7, L-11, L-35, L-54 i L-86.
 
·         Línies que es mantenen en la seva ubicació:
 
-      L2: parada Rambla Nova (parada davant llibreria Adserà)
-      L97: parada de Rovira i Virgili (parada davant edf. Atlàntic)
-      L5 i L85: parada de Prat de la Riba (parada davant Busquets)
 
 
Tarragona, 3 de febrero de 2009
Segells de reconeixement d'administració oberta