Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El proper diumenge 12 de juliol se celebrarà la jornada Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

El proper diumenge 12 de juliol se celebrarà la jornada Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

El proper diumenge 12 de juliol se celebrarà la jornada Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

L'objectiu de la campanya és el de crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de l'esclerosi múltiple al nostre país
08/07/2009
Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 30.000 persones que pateixen aquesta malaltia a tot l’Estat. És un acte de participació ciutadana i de recaptació de fons, amb l’objectiu de crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de l’esclerosi múltiple al nostre país.
 
El Mulla’t s’ha convertit en un dels actes de solidaritat més important de l’Estat que compta amb la col·laboració de 1.200 voluntaris.
 
La Fundació proposa a les instal·lacions esportives que disposen de piscina, que s’adhereixin a la campanya, cedint aquest dia les seves instal·lacions.
 
Es demana que cada centre organitzi entorn al Mulla’t activitats lúdiques, culturals o esportives. Els voluntaris inscriuen a les persones participants i es comptabilitzen els metres nedats en solidaritat amb les persones afectades d’esclerosi múltiple.
 
La captació de recursos es realitza a través de la venda del material de merchandising que la pròpia Fundació proporciona a les piscines: samarretes, bosses, tovalloles..., aquesta és la principal font d’ingressos de la campanya.
Segells de reconeixement d'administració oberta