Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El proper diumenge 21 de juny se celebra el Dia Internacional de la Música

El proper diumenge 21 de juny se celebra el Dia Internacional de la Música

El proper diumenge 21 de juny se celebra el Dia Internacional de la Música

Durant tot el cap de setmana hi haurà música per a tots els gustos
15/06/2009
Amb motiu del Dia Internacional de la Música, que se celebra el proper 21 de juny, es duran a terme una sèrie de concerts organitzats per les diferents bandes i grups musicals de l’Escola de Música i el dia abans, vigília de la celebració, hi haurà música per a tots els gustos: concert de grallers, concert de l’Associació de Músics i el Desvetllament nocturn dels ninots de les Foguerades, amb la banda musical La Guinyolada.
 
 
El programa d’actes:
 
Dissabte 20 de juny
19 h, voltes Circ MÚSICA TRADICIONAL. Concert: Grallers l’Alfàbrega, els Bordons, Maginets, els 4 Garrofers, So Nat, Tocaferro, Veciana, Cobla Utricularium i Ministrers de l’Escola de Música.
 
22:30 h, pl. del Rei. TRIBUT A LA MOVIDA 1979-1985. Un repàs sense nostàlgia a la banda sonora de tota una generació. Col·labora: Associació de Músics.
 
24 h, des de la pl. del Fòrum fins a la pl. dels Sedassos. DESVETLLAMENT NOCTURN DELS NINOTS DE LES FOGUERADES, acompanyats de la banda musical La Guinyolada. Coorganitzen: Ball de Serrallonga, Víbria i Colla Voramar del Serrallo.Itinerari: Arc de Sant Llorenç, Les Coques, Pare Iglésias, Merceria, Cols, Major, Misericòrdia i Sedassos.
 
24.30 h, aproximadament, en arribar a la pl. dels Sedassos. TAST POPULAR DE LA PRIMERA MAMADETA DE LA TEMPORADA. Coorganitzen: Ball de Serrallonga, Víbria i Colla Voramar del Serrallo.
 
 
Diumenge 21 de juny
12 h Centre Cívic de St. Pere i St. Pau. CONCERT DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE VALLIRANA I LA BANDA D’INICIACIÓ DE LA UNIÓ MUSICAL DE TARRAGONA. Accés lliure condicionat a l’aforament de la sala
 
18 h Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Sala Eutyches. CONCERT DE GRUPS INSTRUMENTALS I BANDES DE L’ESCOLA. Audició fi de curs de l’Escola de Música de la Banda Unió Musical de Tarragona.
 
19 h, Plaça del Rei. ACTUACIÓ DE LES AGRUPACIONS INSTRUMENTALS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA.
Segells de reconeixement d'administració oberta