Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El Servei Municipal d'Ocupació ha fet sessions d'orientació professional a 1500 estudiants d'ESO i FP

El Servei Municipal d'Ocupació ha fet sessions d'orientació professional a 1500 estudiants d'ESO i FP

El Servei Municipal d'Ocupació ha fet sessions d'orientació professional a 1500 estudiants d'ESO i FP

Les sessions s'han fet amb la col·laboració de diferents agents del territori
01/07/2009
El Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament amb el suport de la Secretaria de Joventut de la Generalitat ha impartit 185 sessions d’orientació professional a un total de 1.500  alumnes d’ESO i FP. Les 185 sessions, que s’han impartit durant el passat curs escolar, s’han fet amb la col·laboració de diferents agents del territori i es distribueixen en 104 sessions a ESO i 81 a FP. Aquest curs han participat en aquestes activitats 12 centres que imparteixen ESO i 7 de FP, els quals han fet una valoració molt positiva de l’experiència.
 
Els alumnes de 3r i 4t d’ESO de cada centre van rebre tres sessions per definir el seu projecte professional i se’ls va lliurar material d’orientació. A banda del Servei Municipal d’Ocupació, diverses entitats van aportar talleristes especialitzats com: Acció Jove,  Avalot, la Fundació FIAS, la Fundació Casal l’Amic i la cooperativa Cerca SCCL. La proposta formativa es va complementar amb el programa d’orientació Coneix i Decideix, que centra els esforços en els  alumnes amb major necessitat de suport acadèmic i professional.
 
Els alumnes de CFGM i CFGS que van participar  en les sessions se’ls hi van explicar les tècniques de selecció de personal i alguns també van rebre  formació sobre autoocupació.
Segells de reconeixement d'administració oberta