Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El Servei Municipal de l'Habitatge construirà 107 habitatges

El Servei Municipal de l'Habitatge construirà 107 habitatges

El Servei Municipal de l'Habitatge construirà 107 habitatges

Durant el primer semestre d'enguany
30/01/2008

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la presidenta del Servei Municipal de l'Habitatge, Victòria Pelegrín, van col·locar el 29 de gener la primera pedra per a la construcció de vuit habitatges de protecció pública al carrer Francolí de Sant Salvador.

Aquesta és la primera actuació d'una llarga llista d'inici i finalització de 107 habitatges que el Servei Municipal de l'Habitatge ha projectat pel primer semestre d'enguany.

El projecte de vuit habitatges de Sant Salvador completa el conjunt residencial de Centcelles, que ja té construits 70 habitatges, fets en dues fases diferents, i ara s'inicia la tercera amb aquests vuit habitatges. Aquests habitatges tindran 90m2, tres dormitoris, cuina, dos banys, sala d'estar i una galeria. Algunes d'aquestes vivendes estan adaptades. La gent que podrà accedir a la compra, haurà de complir amb les bases que exposi públicament el Servei Municipal de l'Habitatge, un cop hagi iniciat la construcció dels immobles.

A banda d'aquesta actuació, la resta de projectes que es duran a terme per part del Servei Municipal de l'Habitatge el primer mig any, són els següents:

  • Es finalitzaran 9 habitatges del carrer Smith, destinats a lloguer
  • S’iniciarà la construcció de 2 vivendes a la Part Alta, al carrer Civaderia, que també seran de lloguer i que fins ara han estat edificis en ruina que l'Ajuntament ha adquirit per treballar en la dignificació de la zona.
  • S'adjudicaran i iniciaran les obres al carrer Peixateries Velles de 6 habitatges destinats a lloguer que, com els anteriors del carrer Civaderia, se situen a la Part Alta i en aquest cas formaven part d'un conjunt de tres immobles molt vells i en mal estat que l'Ajuntament ha adquirit per a ús social.
  • Al carrer Santiyán, al mateix terreny on hi havia les antigues casernes de la policia municipal, s'hi construiran trenta habitatges, 15 de lloguer i 15 de venda.
  • La darrera actuació es pot concretar amb la construcció de 52 habitatges de protecció pública, de compra, les obres dels quals s'iniciaran aquest segon trimestre de l'any i que estaran situats al Rodolat del Moro.
Segells de reconeixement d'administració oberta