Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 El Teatre Metropol tancarà durant tres mesos per millorar la seguretat

El Teatre Metropol tancarà durant tres mesos per millorar la seguretat

El Teatre Metropol tancarà durant tres mesos per millorar la seguretat

La regidora de Cultura de l'Ajuntament, Sandra Coloma...
17/10/2007

La regidora de Cultura, Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Coloma, va anunciar el passat 8 d’octubre que el Teatre Metropol no es troba en condicions òptimes de manteniment i per tant cal realitzar-hi les millores necessàries per adequar-lo a la nova normativa de seguretat d’espais públics i garantir d’aquesta manera la seguretat tant dels treballadors com del públic. Per fer aquestes millores, el teatre romandrà tancat durant un període aproximat de tres mesos, a partir de l’1 de novembre (a l’octubre hi ha actes programats que es mantenen). La partida destinada a aquesta adequació serà de 118.000 €.

La temporada de Tardor del Teatre Metropol queda, doncs, suspesa. Les activitats de les entitats que hi havia previstes per a aquesta temporada es realitzaran en diferents espais alternatius. Els detalls d’aquestes reubicacions seran explicats per la regidora en roda de premsa el proper 16 d’octubre.

Segells de reconeixement d'administració oberta