Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Els abonats a les instal·lacions esportives han augmentat un 45%

Els abonats a les instal·lacions esportives han augmentat un 45%

Els abonats a les instal·lacions esportives han augmentat un 45%

La Conselleria d'Esports treballa en un pla d'equipaments esportius que pretén adequar i millorar les instal·lacions esportives municipals
05/06/2009
La Conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona està treballant en un pla d’equipaments esportius que té com a objectiu adequar i millorar les instal·lacions esportives municipals i que ha invertit 6.563.000 durant l’any passat i aquest any, dels quals 3,8M€ corresponen a la nova piscina de Riuclar Torreforta que es construeix amb el finançament del Plan E. La feina realitzada fins ara s’ha centrat en aconseguir que totes les instal·lacions estiguin sota la única gestió del Patronat Municipal d’Esports. Aquesta gestió centralitzada ha permès crear un abonament únic i que els usuaris puguin accedir a totes les instal·lacions amb un únic carnet.
 
En el darrer any, s’han adequat les pistes de pàdel i s’hi ha instal·lat la il·luminació, s’han equipat els gimnasos i s’ha iniciat la instal·lació de sistemes de control i l’accés a les instal·lacions, entre altres actuacions. L’any 2006 les instal·lacions esportives tenien 2.800 usuaris, les previsions apunten que s’arribarà als 8.000 usuaris. Al gener d’aquest any es comptava amb 4.588 abonats i s’ha tancat el mes de maig amb més de 6.000, una xifra que suposa un augment del 45% en poc més de 5 mesos.
Segells de reconeixement d'administració oberta