Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Els càstings del nou programa de TV3 'Buscant la Trinca' comencen a Tarragona

Els càstings del nou programa de TV3 'Buscant la Trinca' comencen a Tarragona

Els càstings del nou programa de TV3 'Buscant la Trinca' comencen a Tarragona

El Palau de Congressos acollirà la primera gala amb la presència dels integrants original del trio d'humoristes, Lloll Bertran i Pep Plaza, entre d'altres
23/10/2009

 

La Conselleria de Comunicació, Participació i Societat de la Informació de l’Ajuntament de Tarragona us convida a participar en un projecte solidari que demana la col·laboració dels tarragonins.
 
El proper dimarts dia 27 d’octubre, a les 20.30 h, tindrà lloc al Palau Firal de Tarragona l’enregistrament de la primera gala del programa de TV3 Buscant la Trinca.
 
La gala serà benèfica i l’entrada tindrà un cost de 5 euros. La recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació la Marató de TV3, que aquest any ajudarà a prendre consciència sobre les malalties minoritàries, tan poc conegudes i de tan difícil tractament.
 
La gala comptarà amb la presència de La Trinca, l’humorista Pep Plaza, la cantant Beth i l’actriu Lloll Bertran.
 
L’objectiu de Buscant La Trinca és fer un càsting per escollir els tres nois que interpretaran un musical de nova creació sobre la vida de La Trinca. La gala tarragonina serà el primer d’aquests càstings i s’hi presentaran joves seleccionats a les comarques tarragonines.
 
Podeu adquirir les entrades a les taquilles del Palau Firal, els dies feiners, de les 9 a les 18 h i el mateix dia de la gala, de les 9 a les 20.30 h. També les podeu comprar a un stand instal·lat a la Rambla Nova, davant del Teatre Metropol, el dissabte 24 i el diumenge 25, de 11 a 15 h i de 16 a 20 h.    

 

Segells de reconeixement d’administració oberta