Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Els Premis Literaris Ciutat de Tarragona d'enguany reben 272 originals

Els Premis Literaris Ciutat de Tarragona d'enguany reben 272 originals

Els Premis Literaris Ciutat de Tarragona d'enguany reben 272 originals

L'acte de lliurament de Premis tindrà lloc el proper 29 de novembre
30/09/2008
El balanç que els organitzadors dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona (PLCT) han fet després de tancar el recompte d’originals presentats en les diverses modalitats convocades en l’edició de 2008 és positiu, ja que la suma total d’obres rebudes ascendeix a 272. Aquesta xifra indica una tendència de continuïtat i d’estabilitat d’un cartell de guardons que ja s’ha fet un lloc en el panorama dels premis literaris en català.
En general, les fluctuacions que s’observen en les diverses convocatòries responen al vaivé habitual d’aquest tipus de certàmens. Així, per exemple, premis com el Pin i Soler de novel·la, el Comas i Maduell de poesia, el Vidal Alcover de traducció o el Joan Amades de cultura popular han experimentat un lleu decreixement respecte de l’edició anterior, però es mantenen en la mitjana dels darrers anys.
Cal destacar especialment l’alta participació en els premis Tinet de narrativa curta per Internet i Comas i Maduell de poesia, com ja és també habitual en el aquest cartell de guardons. 
L’acte de lliurament dels PLCT tindrà lloc en el marc de la Tardor Literària -que enguany se celebrarà al llarg de tot el mes de novembre- en el transcurs del sopar literari del dia 29 de novembre a l’Hotel Imperial Tàrraco. Els veredictes dels diversos premis es llegiran públicament entre el 25 i el 29 de novembre, en diversos actes que seran anunciats oportunament. 
Segells de reconeixement d'administració oberta