Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Els premis TARRACO EMPRESA JOVE arriben a la 8ª edició

Els premis TARRACO EMPRESA JOVE arriben a la 8ª edició

Els premis TARRACO EMPRESA JOVE arriben a la 8ª edició

La conselleria d'Empreses, Formació, Ocupació i Consum de l'Ajuntament de Tarragona convoca la 8ª edició del concurs TARRACO EMPRESA JOVE.
27/10/2008
La consellera Dolors Herrera destaca la importància d’aquest certamen que “té l’objectiu de facilitar l’aparició de noves empreses i promoure l’esperit emprenedor entre les empreses emergents i els joves tarragonins fent un reconeixement públic de la seva activitat”. I ha afegit que “les iniciatives premiades reben una dotació econòmica per a recolzar els primers passos de l’empresa o consolidar projectes ja encetats”.
 
En aquesta nova edició, les categories a les quals es pot optar són:
1.      Millor disseny d’empresa des de l’àmbit estudiantil. Poden presentar-se estudiants i grups d’estudiants d’ensenyament secundari i formació professional que presentin un projecte empresarial tutelats per un professor/a. En aquesta categoria el 1r premi serà un dispositiu PDA multimèdia d’última generació, a més d’un projector per al centre educatiu que tuteli els guanyadors. El 2n premi consisteix en un reproductor MP4.
2.      Millor projecte empresarial. Categoria oberta a projectes d’empreses de nova creació on la plantilla prevista en constituir-se no superi els 10 treballadors i no provinguin de la transformació jurídica d’una empresa preexistent. El 1r premi rebrà 4.500 euros i el segon 1.800, a més dels corresponents diplomes acreditatius.
3.      Millor memòria d’empresa. Amb l’objectiu de contribuir a la consolidació d’empreses de recent creació en aquesta categoria poden presentar-se les empreses constituïdes des de l’1 de gener de 2006 i que no superin els 10 treballadors. El 1r i 2n premis estan dotats amb 4.500 i 1.800 euros, respectivament.
 
Els projectes s’han de presentar al Centre de Formació d’Empreses i Serveis a la Plaça General Prim, el termini finalitza el 31 d’octubre a les 12 del migdia. Les bases del concurs es poden consultar a través de la web www.tarragona.cat/web/viver. i al Viver d’Empreses a la plaça General Prim
Segells de reconeixement d'administració oberta