Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Els programes de Joventut,Kata i Visió Nocturna, per a tots els gustos

Els programes de Joventut,Kata i Visió Nocturna, per a tots els gustos

Els programes de Joventut,Kata i Visió Nocturna, per a tots els gustos

A partir de dimarts, 31 de març, les inscripcions estaran obertes
27/03/2009

L'edició d'enguany del Kata i de Visió Nocturna, les dues programacions de primavera de la Conselleria de Joventut, comptaran, enter d’altres, amb un seguit d'activitats destacades com el taller de Rubik Cub, el de vitrofusió amb tècnica al forn, el construcció i volada d'estels, taller de Grafit, Enigmes nocturns al Teatre Metropol, taller de càmera estenopeica i astronomia i observació nocturna....Tot plegat, un total de més de 1250 places ofertades en 40 activitats organitzades i programades conjuntament des de Joventut, però amb el suport de les entitats de Ponent, que aporten una dimensió comunitària i transversal transmesa per la veu dels joves en les taules de treball.

Els espais d'acció que seran punts de referència al Kata i Visió Nocturna seran Torreforta, Torrenova, Campclar, Riuclar, La Granja, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Part Alta, Tarragona centre, Serrallo, La Floresta i Platja del Miracle.

Les inscripcions podran efectuar-se a partir del 31 de març al Teatre Metropol (Rambla Nova, 46) de dimarts a divendres de 18 a 20h. I dissabte de 12 a 14 i de 18 a 20h. I les activitats es desenvoluparan del 17 d'abril al 20 de juny.

Per a més informació: www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d'administració oberta