Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Els propers dies 16, 17 i 18 de novembre se celebra el Congrés de Futbol Ciutat de Tarragona

Els propers dies 16, 17 i 18 de novembre se celebra el Congrés de Futbol Ciutat de Tarragona

Els propers dies 16, 17 i 18 de novembre se celebra el Congrés de Futbol Ciutat de Tarragona

La cita comptarà amb conferenciants reconeguts d'aquest esport
09/11/2009

 

Els propers dies 16, 17 i 18 de novembre se celebra el Congrés de Futbol Ciutat de Tarragona a l’auditori de Caixa de Tarragona. La trobada està estructurada en diferents mòduls on es presentaran diversos aspectes tècnics de la pràctica del futbol com l’entrenament tàctic, la preparació física i la medicina a la gestió d’entitats esportives. La cita comptarà amb conferenciants reconeguts del món del futbol com l’actual entrenador del Nàstic, Cèsar Ferrando, i el president de la SAD del Nàstic, Xavier Salvadó.
 
Les inscripcions ja són obertes i poden fer-se a través de la pàgina web del congrés. Els estudiants universitaris podran convalidar l’assistència per crèdits de lliure elecció. El conseller d’Esports de l'Ajuntament de Tarragona, José Cosano, ha valorat la iniciativa com a molt positiva per a la ciutat perquè reunirà experts en futbol durant tres dies i, a més, n’ha destacat l’aportació en la difusió de l’esport com a pràctica tècnica i professional que va més enllà dels partits i els estadis.
 
Més informació i inscripcions: www.congresfutboltgn.com

 

Segells de reconeixement d'administració oberta