Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Els turistes ja poden adherir-se a la candidatura Tarragona 2016

Els turistes ja poden adherir-se a la candidatura Tarragona 2016

Els turistes ja poden adherir-se a la candidatura Tarragona 2016

Als recintes del Museu d'Història, els turistes i visitants de Tarragona ja poden adherir-se a la candidatura de Tarragona 2016
11/12/2008
A partir del 9 de desembre, es poden fer adhesions de suport a la candidatura de Tarragona a Capital Europea de la cultura 2016 en diferents llocs patrimonials de Tarragona. En concret, els visitants s'hi podren adherir a Casa Castellarnau, a Casa Canals, a l’Amfiteatre, al Circ romà, al Fòrum romà, a les Voltes del Pallol i a l’Antic Ajuntament.
 
Els treballadors d’aquests recintes monumentals proporcionaran material de la candidatura a totes les persones que ho demanin. Els turistes que visiten la ciutat podran trobar  fulls d’adhesió en català i castellà, en anglès i francès i un full adreçat a aquelles entitats, associacions, grups professionals, centres formatius etc, que s’hi vulguin adherir com a entitat. Aquests fulls també inclouen una petita explicació sobre l’aspiració de la ciutat a aconseguir la capitalitat cultural europea l’any 2016, en diferents idiomes. Així mateix hi trobaran un quadríptic amb els principals eixos amb els que compta la candidatura catalana.
Segells de reconeixement d'administració oberta