Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Engega la Tardor Literària 2007

Engega la Tardor Literària 2007

Engega la Tardor Literària 2007

Més de vuitanta activitats, a la novena edició
25/10/2007

La Tardor Literària 2007 engega aquest dijous 25 d'octubre amb una acció mundial simultània de La Pell del Llavi, una obra de teatre de l'XI Mostra estatal d'agrupacions escèniques ONCE, una exposició de novel·les a la Bibloteca Pública i l'acte inaugural, amb Enric Casasses i Don Simón y Telefunken.

El programa d'enguany, que oferirà un total de 80 activitats, s'ha centrat en dues línies d'actuació principals: d'una banda, acostar la literatura i les lletres a un conjunt més ampli de la ciutadania, i, de l'altra, potenciar el diàleg entre diversos artistes i gèneres creatius. Dos eixos programàtics que es tradueixen en una més gran diversitat d'actes i de disciplines artístiques.

Cal destacar, a més una de les novetats d'aquest any: la creació del bloc Amb els 5 sentits (http://blocs.tinet.cat/blog/5sentits), un complement dinàmic a la web www.tarragonalletres.cat que neix com a espai de diàleg entre persones interessades tant en la programació de la Tardor com en qualsevol aspecte de la literatura. Amb els 5 sentits serà també un espai més dins de la Tardor Literària d'enguany, en què hi haurà presentacions de llibres i des del qual es faran públics els veredictes dels Premis Literaris Ciutat de Tarargona.

Després de nou anys i de passar de ser un conjunt d'actes al voltant la Setmana dels Premis a un cicle habitual de cinc setmanes de durada, la Tardor Literària s'ha consolidat com el cicle en què hi tenen cabuda tot tipus de manifestacions artístiques relacionades d'una manera àmplia amb la literatura: presentacions de llibres, trobades d'escriptors, recitals poètics, cicles de polipoesia, música, narracions de contes, espectacles, accions urbanes, etc.

Segells de reconeixement d'administració oberta