Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Enllestides les obres de millora del Parc de la Reconciliació

Enllestides les obres de millora del Parc de la Reconciliació

Enllestides les obres de millora del Parc de la Reconciliació

03/07/2009
 
El Parc de la Reconciliació ha renovat la seva imatge. Les obres de remodelació  ja finalitzades han consistit en la  modernització del sistema de reg, arranjament de  la vegetació, eliminació de barreres arquitectòniques, rampes d’accés, col·locació de bancs i jocs per a infants.  Les obres han estat finançades amb el Fons d’Inversió Local i han tingut un cost de 79.602 euros. Dels projectes inclosos en els FIL, l’Ajuntament de Tarragona  ja ha executat les obres de millora i instal·lació  de jocs per a la canalla a Vidal i Barraquer,  Sant Ramón, La Floresta,  a la plaça dels Progrés de Riuclar i al costat de la Rambla de Bonavista, entre d’altres, i també s’ha procedit a l’arranjament de voreres de la Via de l’Imperi, xalets la Salle i diverses pavimentacions de carrers a Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador, entre d’altres.
A més de les petites obres que s’estan desenvolupant, s’ha de destacar que també s’està construint la piscina de Torreforta-Riuclar-Icomar, les escales mecàniques del carrer Vapor i el vial  de servei Campclar.
Els 23,8 milions d’euros amb els que compta la nostra ciutat a través del FIL estan distribuït en 99 projectes que s’estan executant per tota la ciutat. La seva posada en marxa ha suposat la creació de prop de 900 llocs de treball.
Segells de reconeixement d'administració oberta