Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Es realitzaran sessions informatives i formació individualitzada per a dones emprenedores de la Part Alta

Es realitzaran sessions informatives i formació individualitzada per a dones emprenedores de la Part Alta

Es realitzaran sessions informatives i formació individualitzada per a dones emprenedores de la Part Alta

Dins el programa d’informació i assessorament a les dones, en el marc de les actuacions compreses en el Pla Integral de la Part Alta
23/10/2009

 

  • Sessions informatives i formació individualitzada conformen aquest programa de formació per a dones emprenedores de la Part Alta.
 
  • Es podrà fer un curs de realització de llocs web.
 
  • Un programa de formació individualitzada permetrà a les dones emprenedores de la Part Alta millorar aspectes comercials i de merchandising del seu comerç.
 
 
Sessions informatives
 
En el marc de les actuacions compreses en el Pla Integral de la Part Alta,  dins del programa d’informació i assessorament a les dones, s’han programat les següents sessions informatives:
 
El dilluns, 26 d’octubre de 2009 a les 20:30 h.
“Incentius als petits establiments” a càrrec del  Sr. Àngel Xifré, Director dels Serveis Territorials del Departament d’innovació, Universitat i Empresa. 
 
El dimecres, 4 de novembre a les 20:30 h.
“Internet. Oportunitats i Possibilitats per les dones emprenedores de la Part Alta” a càrrec del  Dr. Jaume Gené, professor de comerç electrònic de la Universitat Rovira i Virgili. 
La finalitat d’aquesta sessió és entendre les possibilitats i les limitacions que té tenir un lloc web a Internet. També s’explicaran les diferents modalitats de presència i el cost que comporta cada una.
 
El dimecres, 11 de novembre a les 20:30 h.
“Avantatges i inconvenients dels Autònoms” que anirà a càrrec de la Sra. Judit Bertomeu. Sòcia de Bertomeu Assessors.
 
 
Aquestes sessions es desenvoluparan en una xerrada del ponent i amb un torn obert de paraules, i es podrà demanar hora per a un assessorament individualitzat per respondre els dubtes particulars.
 
Les sessions tindran lloc al Centre Sociocultural de la Part Alta, C.Puig d’en Pallars s/n (Davant Antic Escorxador).
 
Formació individualitzada per a dones emprenedores de la Part Alta
 
Curs de realització de llocs web
La globalització, la societat de la informació o el comerç electrònic són ja fenòmens irreversibles, que accentuats per la crisi econòmica, suposen un repte per la supervivència del minorista, i la adopció de les noves tecnologies un dels elements imprescindibles per assegurar-se el futur.
En aquest sentit l’objectiu principal d’aquest curs és facilitar tenir una presència adient a la xarxa de les diferents empreses de les dones emprenedores de la Part Alta de Tarragona.
De les interesades en tenir un lloc web propi es faran dos grups, un primer grup que es veuen capacitades per realitzar el seu propi lloc web desprès d’una formació bàsica de 10 hores, i un segon grup amb menys propensió a la tecnologia.
En tot cas per cada interessat independentment del grup al que pertanyi es farà una explicació sobre el seu cas concret que es el que li pot convenir més.
 
 
Programa de formació individualitzada sobre aspectes comercials i de merchandising de l’activitat minorista
Els establiments comercials han evolucionat de forma accelerada, de tal manera que fessin gratificant l’estada en els mateixos al client potencial, creant entorns atractius que conjuguessin funcionalitat amb una presentació dels productes, destinada a facilitar el procés de compra en els mateixos. 
Aquest projecte de formació individualitzada per a dones emprenedores de la part alta es troba a mig camí entre la formació personalitzada, la consultoria duta a terme des de la perspectiva del coaching i una auditoria de merchandising del punt de venda.
L’objectiu d’aquestes sessions formació individualitzada és augmentar la rendibilitat en el punt de venda. Un punt de venda que ha de ser entès com un espai global en el qual tots els mitjans tècnics i humans han d'estar al servei del posicionament de la seva imatge pública
El programa de formació individualitzada s’estructura en sessions individuals que es duran a terme en el punt de venda del minorista.
 
 
 
 
Tarragona, 23 d’octubre de 2009
 
Segells de reconeixement d'administració oberta