Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Es reuneix el Consell Municipal de les Discapacitats

Es reuneix el Consell Municipal de les Discapacitats

Es reuneix el Consell Municipal de les Discapacitats

30/09/2008
El proper dimecres 1 d’octubre a les 19h a la sala d’actes del Palau Municipal, tindrà lloc la segona convocatòria de l’Assemblea General del Consell Municipal de les Discapacitats. En aquest sentit el Consell es presenta com l’espai propici de promoció de l’intercanvi d’experiències de bones pràctiques i d’estratègies d’actuació, de difusió de la informació, de potenciació de l’estreta col·laboració entre les persones discapacitades i les entitats que representen, per tal de continuar afavorint i potenciant una millora substancial de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i els seus familiars.
 
A l’Assemblea es fixaran les línies generals d’actuació, es decidiran els membres que la formaran i d’altra banda s’establirà que la Comissió Executiva es reuneixi com a mínim cada tres mesos i quan la dinàmica del treball així ho requereixi. Al Consell es vol potenciar el diàleg i el debat en tot moment i així poder prendre decisions consensuades pel conjunt de l’Assemblea.
 
L’Ajuntament de Tarragona i en concret la consellera de l’àrea de Serveis a la Persona i presidenta delegada d’aquest Consell, Victòria Pelegrín, tenen com a política d’actuació clau la dinamització d’aquest òrgan, per tal de consensuar i activar accions, integrades i eficaces, adreçades a garantir l’assoliment dels drets humans i de les llibertats fonamentals dels tarragonins i tarragonines.
 
Segells de reconeixement d'administració oberta