Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 ETC Festival (Estiu & Tarragona & Cultura)

ETC Festival (Estiu & Tarragona & Cultura)

ETC Festival (Estiu & Tarragona & Cultura)

El festival aplegarà noms com els de Rafael Amargo, Dagoll Dagom, Manolo Garcia o Noa
18/06/2009
El dia 14 de juliol començarà l’ETC Festival, quan inclou els espectacles al Camp de Mart i el festival de música Kesse, que enguany celebra el seu desè aniversari.
 
Els principals objectius del festival són convertir el Camp de Mart en el referent escènic del sud de Catalunya i complementar l’oferta patrimonial i de platja de la ciutat.
 
Joan Pera i Lloll Bertran donaran el tret de sortida al festival el dia 14 de juliol amb la comèdia teatral El joc dels idiotes. El 18 de juliol els seguirà el cantant Manolo García que oferirà un concert programat dins la seva gira Saldremos a la lluvia, l’únic que oferirà a les comarques tarragonines. El bailaor Rafael Amargo estrenarà per primera vegada a Catalunya el seu espectacle La difícil sencillez basat en la conferència que va pronunciar Federico García Lorca, Juego y teoria del duende.
 
Altres espectacles destacats són la representació de l’obra de Mercè Rodoreda, Aloma, per part de la companyia Dagoll Dagom, el concert de l’Orquestra Simfònica Camerata XXI, el de Facto delafé y las flores azules i el de la israeliana Noa, que tancarà les actuacions del Camp de Mart.
 
La desena edició del Kesse vol retre homenatge a la veu, per això s’ha construït un programa on la veu té diferents timbres i tractaments, des de la música antiga fins a l’actual i mentre ens passegem concretament per Europa, Àfrica i Amèrica amb vuit formacions de qualitat. Les veus Sofia Rei Koutsovitis, el grup francès Bratsch, Marta Sebestyén, Abdeljalil Kodssi, entre molts d’altres, són algunes de les que es podran escoltar mentre duri el festival.
 
Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Metropol a partir del dia 25 de juny. De manera extraordinària, el mateix 25 de juny les taquilles obriran de 10 a 14 i de 18 a 21 hores i el 26 de juny de 12 a 14 i de 18 a 21 hores. La resta de dies de dimarts a divendres de 18 a 21 hores, els dissabtes de 12 a 14 i de 18 a 21 hores i el mateix dia de l’espectacle una hora abans de la representació.
 
Per veure la programació completa, consulti document adjunt: PDF 100 KB.
Segells de reconeixement d'administració oberta