Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Exhaurides les entrades per veure Manolo García en l'ETC Festival 2009 al Camp de Mart

Exhaurides les entrades per veure Manolo García en l'ETC Festival 2009 al Camp de Mart

Exhaurides les entrades per veure Manolo García en l'ETC Festival 2009 al Camp de Mart

El cantant realitza aquest únic concert a les comarques de Tarragona presentant la gira "Saldremos a la lluvia"
16/07/2009
Les entrades per al concert de Manolo García, programat dins l’ETC Festival pel proper dissabte 18 de juliol a les 22.30h a l’Auditori del Camp de Mart, han quedat exhaurides des d’avui. El cantant realitza aquest únic concert a les comarques de Tarragona presentant la gira Saldremos a la lluvia, 2a parte, que conformen una sèrie de concerts que es caracteritzarà per ser una gira de petits i mitjans aforaments, on tant l’artista com el públic poden gaudir de la mútua proximitat.
Des de principis de maig i fins mitjans d’estiu, l’artista català realitzarà aquesta segona part de gira amb la intenció de recalar en totes les províncies espanyoles on l’any passat no va poder actuar.
 
Sota el títol  Saldremos a la lluvia, segunda parte aquesta gira portarà a Manolo García a Oviedo, Logroño, Badajoz, Pontevedra, Ourense, Lugo, Terol, Toledo, Palma de Mallorca, Eivissa, Menorca, Sanlúcar de Barrameda, Tarragona, Huelva, Osca, Sta. Cruz de Tenerife, Las Palmas de Gran Canaria, Vitòria i altes moltes ciutats fins a un total aproximat de trenta concerts.
 
També el proper mes d’agost Manolo García oferirà a Mèxic una gira de presentació del seu últim treball amb concerts a Zacatecas, Monterrey, Aguascalientes, Guadalajara i Ciudad de Méjico.
 
L’àlbum Saldremos a la lluvia sobrepassa ja el Doble Platí i ha estat durant moltes setmanes al número 1 de la llista d’àlbums més venuts d’Espanya. Ha aconseguit també el primer lloc a les llistes de ràdio i de vendes digitals d’àlbums.
Segells de reconeixement d'administració oberta