Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Festa d'encesa dels llums de Nadal per als més petits

Festa d'encesa dels llums de Nadal per als més petits

Festa d'encesa dels llums de Nadal per als més petits

La conselleria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i la Federació d'Unió de Botiguers de Tarragona
03/12/2008
La conselleria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i la Federació d’Unió de Botiguers de Tarragona, han organitzat per aquest divendres 5 de desembre a les 18h la Festa d’encesa de llums de Nadal, una festa adreçada a tots els nens i nenes de la ciutat, que a més estaran convidats a un berenar de coca i xocolata calenta, a partir de les 17.30h, mentre gaudeixen de l’actuació del mag Struc. L’acte se celebrarà a la Rambla Nova a l’alçada de la Font del Centenari.
 
A partir del dia 6 de desembre fins el 6 de gener del 2009 la il·luminació s’encendrà diàriament de 17 a 24hores.
 
Enguany la majoria de les bombetes utilitzades són de tecnologia Led, fet que suposa un estalvi del més de 50% del consum. El total de tot el consum de la campanya nadalenca serà de 340.000 W amb 613 figuretes penjades. Com a exemple d’estalvi del consum energètic, es pot detallar que el consum de l’any passat només a la Rambla Nova va ser de 125.376 W i que enguany serà de 3.810 W.
 
D’altra banda, com l’any passat, s’ha plantat un arbre artificial a la Rambla Nova, just davant del Banc d’Espanya, que ha estat adquirit per la Conselleria de Medi Ambient, i que té una estructura de ferro i branques naturals.
Segells de reconeixement d'administració oberta