Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Ha quedat aprovat el Conveni amb l'INCASOL per al desenvolupament del Parc Tecnològic

Ha quedat aprovat el Conveni amb l'INCASOL per al desenvolupament del Parc Tecnològic

Ha quedat aprovat el Conveni amb l'INCASOL per al desenvolupament del Parc Tecnològic

És un projecte bàsic per planificar a llarg termini els sectors econòmics que ja existeixen a la zona
10/07/2009
El Tinent d’Alcalde i Coordinador de l’Àrea de Promoció, Estratègies de Ciutat i Projecció Exterior, Sergi de los Ríos, ha celebrat l’aprovació del Conveni urbanístic de col·laboració entre l’INCASOL i l’Ajuntament per al desenvolupament d’un nou àmbit del Parc Tecnològic – Zona universitària: “Ens anem apropant amb pas ferm cap a una nova realitat, que generarà un valor afegit als sectors econòmics que ja existeixen i ens prepararà per a la ciutat del demà”.
 
De los Ríos ha volgut subratllar la importància del conveni amb l’Institut Català del Sòl, una institució experta en promoció urbanística i amb una capacitat tècnica ja demostrada. L’INCASOL és un organisme autònom del Departament de Política Territorial i Obres públiques i una de les seves principals tasques és la promoció del sòl. És per això que, segons Sergi de los Ríos, “incorporant a l’INCASOL en aquest projecte, ens assegurem la seva experiència, el seu saber fer i la seva capacitat professional”.
 
En aquest sentit, el Tinent Alcalde ha volgut anar més enllà i ha assegurat que el Parc Tecnològic i Científic: “Ens permetrà completar el cicle iniciat en Recerca, Desenvolupament i Innovació des de la URV, ja que es convertirà en l’enllaç entre la recerca acadèmica, la recerca empresarial i l’activitat productiva”.
 
En l’actual context de crisi, De los Ríos considera bàsic planificar a llarg termini els sectors econòmics que ja existeixen a la zona i és per això que: “Amb el Parc donem una resposta basada en el coneixement i la innovació, de la mà del sector públic, acadèmic i privat”.
 
Sergi de los Ríos també ha volgut destacar la importància que tindrà el Parc Tecnològic per a la ciutat de Tarragona: “Sense cap mena de dubte, serà una de les millors eines possibles, ja que ens ajudarà ser encara més capital i ciutat capdavantera del Camp de Tarragona i esdevindrà un factor d’atracció i d’interès més enllà de la ciutat i amb la possibilitat d’atraure equipaments i instal·lacions d’abast nacional”.
Segells de reconeixement d’administració oberta