Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 II Congrés sobre patologies derivades de l'estrès

II Congrés sobre patologies derivades de l'estrès

II Congrés sobre patologies derivades de l'estrès

Se celebrarà el dies 16 i 17 de novembre al Palau de Congressos
27/10/2006

El novembre del 2005 es va celebrar la I edició del Congrés sobre Patologies derivades de l’estrès dedicat a debatre temes com el mobbing, el burnout, les agressions i els comportaments violents.

Aquest any 2006 el congrés girarà entorn la salut ocupacional: qualitat de vida laboral, centrant-se en l’avaluació i la intervenció. El II Congrés sobre Patologies derivades de l’Estrès: Avaluació i Intervenció es celebrarà durant els dies 16 i 17 de novembre del 2006 al Palau Firal i de Congressos de Tarragona i estarà adreçat tant a professionals del sector públic i privat com a públic en general. L'organització va a càrrec de l'Ajuntament.

Les dues jornades del congrés s’estructuraran de la mateixa forma. El matí iniciarà amb una conferència plenària que donarà pas a una taula rodona de manera que s’esdevingui un diàleg entre ponents i públic assistent. Els professionals presentaran la vessant més científica i els darrers avenços sobre l’avaluació i la intervenció. La tarda oferirà tallers on s’exposaran casos pràctics, experiències reals per part dels propis protagonistes i es plantejaran possibles solucions.

Paral·lelament se celebrarà el II Salón Estatal de la Calidad de Vida y el Relax, Relájate organitzat per l’Àrea per a la Promoció i Estratègies de Ciutat de l’Ajuntament i l’empresa Ideem Màrqueting i Comunicació.

Dades d’interès

Dates: 16 i 17 de novembre
Lloc: Palau Firal i de Congressos de Tarragona
Previsió assistents: 250 persones
Públic: professionals del sector públic i privat i públic en general
Més informació:
http://www.feriarelajate.com/congres.pdf

Segells de reconeixement d'administració oberta