Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 III Congrés Nacional per a la Racionalització dels Horaris a Tarragona

III Congrés Nacional per a la Racionalització dels Horaris a Tarragona

III Congrés Nacional per a la Racionalització dels Horaris a Tarragona

17/11/2008
L’Ajuntament de Tarragona col·labora en el III Congrés Nacional per a la Racionalització dels Horaris que organitza el Departament de treball de la Generalitat de Catalunya i la Comissió Nacional per a la Racionalització dels horaris Espanyols per els propers dies 18 i 19 de novembre al Palau Firal i de Congressos.
Sota el títol genèric "Horaris, treball i Qualitat de vida", aquest congrés té per objectiu contribuir a conscienciar a tots els estaments de la societat sobre la necessitat de racionalitzar i flexibilitzar els horaris de tots els ciutadans i ciutadanes.
Actualment molts països europeus s'han adonat de la necessitat i els beneficis d'un canvi en la cultura del treball que contempli els diferents temes de vida de les persones. L'aposta per un model que permeti equilibrar el temps personal, familiar i laboral ens permet donar resposta a les diferents necessitats reals de les persones.
Segells de reconeixement d'administració oberta