Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Inauguració de les obres de millora a la Platja de la Savinosa

Inauguració de les obres de millora a la Platja de la Savinosa

Inauguració de les obres de millora a la Platja de la Savinosa

Aquest espai acaba de rebre, a més, la Bandera Blava per primer cop
10/06/2009
 Aquest dilluns 8 de juny l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i la Subdelegada del Govern, Teresa Pallarès, van inaugurar l’actuació realitzada a la Platja de la Savinosa pel Ministeri de Medi Ambient i l’Ajuntament de Tarragona, conjuntament.
El pressupsot, que finalment ha estat de més de 300.000 euros, 200.000 del Ministeri i més de 100.000 per part de l’ajuntament; ha servit per a referer els accessos a la platja, per a la construcció d’un mòdul de la Creu Roja, per a les passarel·les i màstil de la platja i principalment, per a l’aparcament de vehicles, entre d’altres.
 
Els objectius d’aquesta intervenció eren oferir una platja neta, ordenada i ben gestionada. Això significa des de controlar la qualitat de l’aigua de bany i de la sorra fins el manteniment en bon estat de les instal·lacions. Havia de contemplar, a més, tenir bons serveis de accessibilitat a la platja, establir una senyalització sobre normes de conducta i indicar igualment els valors naturals, amb una ruta amb informació dels ecosistemes sensibles que envolten la platja.
 
Els treballs realitzats al llarg de tot l’hivern, tenint en compte els paràmetres establerts per la Unió Europea, han donat el seu fruit i la Platja de la Savinosa ha aconseguit per primer cop la Bandera Blava, objectiu que es va marcar a l’inici de les obres i que confirma la bona salut de l’entorn i una gestió racional al servei de les persones.
 
Segells de reconeixement d'administració oberta