Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Inaugurat el nou centre cívic de la Part Alta

Inaugurat el nou centre cívic de la Part Alta

Inaugurat el nou centre cívic de la Part Alta

Neix amb l'objectiu de dinamitzar la zona i acollir diferents activitats
26/02/2007

La Part Alta compta des del passat diumenge 25 de febrer amb el primer centre cívic a la zona. Aquest nou espai neix amb l’objectiu de dinamitzar la zona i acollir diferents activitats, tant de caràcter cultural com social. El centre cívic no serà d’ús exclusiu d’una sola entitat, per això l’espai compta amb sales polivalents que serviran per a diferents usos. En definitiva, es tracta d’un equipament funcional i polivalent. El nou centre cívic està ubicat a la planta del vestíbul de l’aparcament robotitzat Jaume I i té una superfície útil de 524,61 m2. Aquesta nova infraestructura té:

· 2 aules ............................................................. 113,20 m2
· 3 sales polivalents ............................................177,37 m2
· 1 ludoteca..........................................................36,48 m2
· 1 despatx ..........................................................14,22 m2
· 1 vestíbul-sala d’exposicions ............................93,68 m2
· Serveis i vestidors .............................................33,83 m2
· Magatzems ... ...................................................27,20 m2


El nou centre cívic té els espais vertebrats per un passadís-zona expositiva que travessa els locals de banda a banda, comunicant visualment tot el recorregut amb l’exterior i així evitar la sensació de soterrani que podria donar-se. Als extrems de la planta estan situades la ludoteca i les aules, per tenir llum natural. A la zona on no es podia tenir llum directe del carrer s’ha optat per situar les sales polivalents, separades entre sí per panells mòbils, donant l’opció multifuncional que un centre cívic necessita. L’edifici està aïllat acústicament.

A més de la inauguració del centre cívic s’ha arranjat la plaça, de 2.300 m2 i 1.500 m2 de l'espai de la planta del carrer. Un entorn ajardinat que acabarà sent un nou punt de trobada dels tarragonins. També s’han ampliat els carrers Puig d’en Pallars i Llorenç, s’han millorat els serveis de sanejament públic i s’han implantat elements de jardineria a l’entorn.

Galeria d'imatges del Centre Cívic
Galeria d'imatges de la Plaça

Segells de reconeixement d'administració oberta