Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Inaugurat l'ETC Festival, un nou marc de difusió per a la candidatura Tarragona 2016

Inaugurat l'ETC Festival, un nou marc de difusió per a la candidatura Tarragona 2016

Inaugurat l'ETC Festival, un nou marc de difusió per a la candidatura Tarragona 2016

Dimarts 14 de juliol es va començar l'ETC Festival a l'auditori del Camp de Mart amb l'espectacle teatral El Joc dels Idiotes
16/07/2009
Dimarts 14 de juliol es va inaugurar l’ETC Festival a l’auditori del Camp de Mart amb l’espectacle teatral El Joc dels Idiotes, de Francis Veber, amb la presència estel·lar dels reconeguts actors Joan Pera i Lloll Bertran.
 
En aquest renovat festival, la candidatura de Tarragona 2016 va disposar d’un nou àmbit de difusió: un estand de participació en el qual els voluntaris de la candidatura de Tarragona 2016, van poder col·laborar en la difusió de la candidatura cultural de la ciutat i fer recollida d’adhesions entre els assistents als espectacles. Aquest festival es replanteja amb els ulls posats en la candidatura i, per tant, amb una voluntat d’internacionalització i d’intercanvi amb altres festivals europeus.
 
La nit inaugural de l’ETC es va encetar el dimarts 14 de juliol amb força públic que va poder gaudir de la divertida comèdia de manera que les rialles van ser la tònica dominant durant tota l’actuació. Durant el transcurs de la funció es van recollir gairebé 300 adhesions a la candidatura de Tarragona 2016.
 

La regidora de cultura responsable de la programació del Festival, Carme Crespo, va entrevistar-se amb els actors Joan Pera i Lloll Bertran. Els coneguts artistes van poder conèixer de primera mà les inquietuds culturals de la ciutat i van donar el seu suport incondicional a la candidatura. Durant l’entrevista l’actor Joan Pere va comentar el canvi que havia notat en la ciutat, assenyalant que Tarragona havia donat un salt qualitatiu que es feia pal·lès en els carrers i els monuments. Joan Pera va fer la següent dedicatòria, en l’adherir-se a la candidatura tarragonina: “Tarragona, s’ho mereix! Ho treballa i ho estima. Us ho desitja Joan Pera, amic del Wody, alumne del Capri, i un enamorat d’aquesta ciutat”-. Per la seva banda l’actriu Lloll Bertran va escriure:”Tarragona té la mar de cultura”.

Segells de reconeixement d'administració oberta